Publicat el 08/09/2017

Els lladres van sorprendre els propietaris mentre dormien i es van endur una col·lecció de rellotges antics, un televisor i 600 euros en efectiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc homes, quatre de nacionalitat marroquina i un d’espanyola i d’entre 21 i 42 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació en un domicili de Girona.

Els fets es remunten al 26 d’abril, quan els assaltants van accedir de matinada a un habitatge i van sorprendre els propietaris mentre dormien. Els lladres van retenir i amenaçar el matrimoni per tal que els lliuressin els diners durant més de dues hores.
Després de regirar la casa, es van endur una col·lecció de rellotges antics, un televisor i 600 euros en efectiu. Arran d’aquests fets, la policia catalana va posar en marxa una investigació que ha permès detenir els cinc presumptes lladres entre dilluns i dijous d’aquesta setmana. Tots ells van passar a disposició judicial dijous i el jutge va decretar presó per a tres dels cinc detinguts.

Fruit de la investigació, els Mossos d’Esquadra van identificar els autors de l’assalt i el 4 de setembre en van localitzar i detenir un dels presumptes lladres a l’Avinguda Franca de Girona. L’endemà en van arrestar dos homes més, un d’ells a Girona i l’altre a Salt, on va ser localitzat per la policia local de la població. Finalment, dimecres i dijous d’aquesta setmana els investigadors van aconseguir localitzar i detenir els dos assaltants que faltaven.

Els cinc detinguts, quatre de nacionalitat marroquina i un d’espanyola i d’edats compreses entre els 21 i 42 anys, van passar dijous a disposició judicial. El jutge va decretar presó per a tres dels cinc detinguts.

ACN Girona

Deixa un comentari