Publicat el 12/06/2017

Els arrestats acumulen més de 250 antecedents policials en diferents països i el valor total de les peces sostretes ascendeix a 312.000 euros

El Grup de Multireincidents de Barcelona dels Mossos d’Esquadra ha detingut, des de finals d’octubre, 27 homes com a presumptes autors de 20 robatoris, entre violents i furts, de rellotges de luxe a Barcelona.

Les víctimes eren principalment turistes d’alt poder adquisitiu i congressistes, que es movien per les zones hoteleres i d’oci de Ciutat Vella i l’Eixample.

Els arrestats acumulen més de 250 antecedents policials en diferents països i el valor total dels rellotges sostrets ascendeix a 312.000 euros, amb unitats que van des dels 500 als 120.000 euros. Els rellotges es venien al mercat negre en països de l’Orient mitjà i del nord del Magrib, on hi ha una alta demanda d’aquest tipus de producte. Catorze dels arrestats han ingressat a presó i els altres tretze han quedat en llibertat amb càrrecs. Tres han estat condemnats per judici ràpid.

ACN Barcelona
Foto: Dos lladres surten corrents en un hotel després d’un cop per robar un rellotge de luxe. Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra el 12 de juny del 2017

Deixa un comentari