Publicat el 15/10/2020

La Policia Local d’Arenys va detenir, la tarda de dimecres, una persona amb diversos antecedents delictius que estava en recerca i captura

La presència d’aquesta persona a Arenys es va detectar a través dels sistemes de videovigilància a la via pública que registren les matrícules dels vehicles en circulació per Arenys i que les comparen a una llista conjunta del Departament d’Interior.

La Policia local va preparar un dispositiu per immobilitzar el vehicle i el seu conductor que es va produir en una acció conjunta d’agents uniformats i de paisà. Un agent de la Policia local va disparar un tret de la seva arma reglamentària per immobilitzar el vehicle i també es va utilitzar la pistola Tasser per reduir al conductor. Un agent va resultar ferit lleu en una cama al ser envestit pel vehicle.

L’informe policial dels fets és el següent:
Sobre les 17,12 hores del dia 14 d’octubre, una patrulla policial va detectar la presència d’un vehicle marca AUDI model A4 de color negre que constava a la base de dades policials com a conduït per una persona amb ordres de recerca i detenció per diferents delictes. Immediatament es va passar avís a l’ABP de Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar i a una altra patrulla de la Policia Local d’aquesta localitat per interceptar el vehicle.

Avisat del punt de localització del vehicle sospitós, l’altre vehicle de la policia local que estava avisat i el va interceptar al Rial Sa Clavella, abans d’arribar al carrer Fondo de les Creus, creuant-li el vehicle per impedir-li el pas, quedant el vehicle conduït pel sospitós entre els dos vehicles policials i una furgoneta privada que circulava per l’indret en aquest moment.
El conductor després d’aturar-se i adonar-se del dispositiu policial va intentar fugir amb el vehicle donat cops a altres vehicles estacionats que li impedien la fugida, ocasionant-los danys materials importants. En l’intent de fugida, el conductor va atropellar a un agent i colpejant a una agent a la qual li va ocasionar diverses ferides.
Durant la intervenció policial es va haver de fer ús de la defensa elèctrica i de l’arma reglamentaria de foc amb un tret intimidatori per fer que el conductor deixes d’empènyer el vehicle contra el company atrapat. El conductor finalment va baixar del vehicle i va emprendre la fugida a peu, essent detingut per un dels agents de la Policia Local.
L’agent atropellat va ser traslladat fins a l´Hospital de Mataró i els altres tres varen ser assistits en primera instància al Centre d’Atenció Primària d’Arenys de Mar.

 

Deixa un comentari