Publicat el 11/06/2020
La policia va detenir un veí del municipi de 50 anys per un delicte contra la salut pública
Mossos d’Esquadra i Policia Local de Palafolls han de desmantellat una plantació amb 492 plantes de marihuana en diferents fases de creixement en un immoble situat sota un bloc d’habitatges d’aquesta localitat del Maresme. La intervenció ha permès desmuntar tota la infraestructura per al cultiu d’aquest estupefaent, segons indiquen els cossos policials. L’operatiu ha tingut lloc aquest dimarts i ha comportat també la detenció d’un veí del municipi de 50 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en el vessant del tràfic de drogues. També se l’acusa de defraudació de fluid elèctric i d’atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc cap a les dotze del migdia quan un agent no uniformat de Mossos feia patrullatge preventiu pel barri de Sant Lluís i va sentir olor a marihuana que sortia d’un local amb la porta mig aixecada. Va demanar suport i es va adreçar a l’indret una patrulla de la Policia Local. Els agents van observar pel darrere de l’immoble diversos aparells d’aire condicionat en funcionament i dipòsits d’aigua que abastien l’interior del local.

Segons el relat dels cossos de seguretat, els agents es van identificar com policies des del carrer fins que va sortir un home que es va encarar amb ells i va colpejar un dels efectius en tancar la porta. El cop li va produir lesions lleus a l’espatlla.

Davant d’aquests fets, la patrulla de la policia local va detenir l’home per un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat i tràfic de drogues.
A més, tècnics de la companyia subministradora d’electricitat van confirmar que la instal·lació estava manipulada de manera fraudulenta, motiu pel qual també se l’investigarà per un delicte de defraudació de fluid elèctric.
El detingut va quedar en llibertat després de declarar a dependències policials i resta a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

ACN Palafolls

Deixa un comentari