Publicat el 11/01/2019

Dins la nau llogada es van localitzar 1.100 plantes de marihuana i es va desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir el passat 7 de gener un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Montcada i Reixac, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes de desembre quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que en una nau situada a la localitat de Tiana s’hi cultivava marihuana.

Segons també informa la policia, les gestions que van efectuar els investigadors van corroborar aquests fets. A la nau no s’hi feia cap activitat empresarial i un informe de la companyia elèctrica va confirmar l’elevat consum i la connexió fraudulenta a la xarxa.

El dia 7 de gener els agents van detenir un home dins la nau. L’arrestat era l’arrendador de la finca i el propietari de la plantació. Durant el registre efectuat amb el consentiment del detingut es va localitzar i intervenir un total de 1.100 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i es va desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu: més de 15 aparells d’aire condicionat, humidificadors, llums, etc.

Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

Deixa un comentari