Publicat el 27/07/2018

La parella, que tenia 64 i 66 anys, s’encarregaven de gestionava la plantació de marihuana. En l’habitatge, es va localitzar 2.150 plantes i 10 quilos de cabdells de marihuana, 34 embolcalls d’haixix i 1.200 euros en efectius

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar amb la col·laboració d’agents de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Nord van localitzar una casa a Cabrils on s’amagava una plantació de marihuana.

Arran d’aquest descobriment els agents van detenir el propietari de la casa per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric i la seva parella va ser citada a declarar com a denunciada. L’home i la dona són de nacionalitat espanyola, veïns de Cabrils i tenen 64 i 66 anys respectivament.

Els agents de l’ARRO, mentre realitzaven patrullatge preventiu per la zona, van notar una olor molt característica a marihuana. Quan es van apropar a la casa, van detectar que al jardí hi havia plantes i estris per al seu cultiu. Poca estona després el propietari de la finca i la seva parella van arribar un vehicle i els mossos van comprovar que hi havia bosses amb cabdells de marihuana dins.

Els agents de la Unitat d’investigació van detenir el propietari i la seva dona va restar investigada per aquests fets. A banda, els investigadors van entrar en l’habitatge amb el consentiment del propietari i van localitzar estris per al cultiu d’aquesta droga com ara: aparells d’aire condicionat, diverses balances de precisió. També hi havia 2.150 plantes de marihuana en diversos estats de gestació, 10 quilos de cabdells de marihuana, 34 embolcalls d’haixix i 1.200 euros en bitllets fraccionats.

Els tècnics de la companyia d’electricitat va fer una inspecció a la instal·lació elèctrica i va realitzar un informe que confirmava que la instal·lació elèctrica havia estat manipulada.

El detingut va quedar en llibertat a expenses que sigui citat des del jutjat competent.

Deixa un comentari