Publicat el 17/07/2022

Mossos d’Esquadra i les Policies Locals de Premià de Dalt i Teià desallotgen 25 persones del Turó d’en Baldiri

 

 

Diumenge 17 de juliol, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Premià de Dalt, amb el suport de la de Teià, Agents Rurals i Agrupació de Defensa Forestal (ADF), han desmantellat una festa il·legal al Turó d’en Baldiri, al Parc de la Serralada Litoral, al terme municipal de Premià de Dalt a tocar de Teià, gràcies a una persona integrant de l’ADF que controlava la zona.
Hi participaven 25 persones i hi havia 10 vehicles. Els cossos policials desplaçats han observat un generador de benzina i  una foguera, en ple parc natural i en situació de risc extrem d’incendi forestal.

Els Mossos d’Esquadra portaran la instrucció per festa il·legal, substàncies estupefaents, alcoholèmia… Els fets ocorreguts infringeixen la prohibició d’accés al Parc de la Serralada Litoral a partir del 15 de juliol, decretada per un Ban d’Alcaldia de l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, en el context de nivell 3 (risc extrem) del Pla Alfa que prèviament havia establert la Conselleria d’Interior.

Els cossos policials han identificat i denunciat les persones assistents per accedir a un camí forestal tancat per l’alt risc d’incendi i, a més, han denunciat quatre persones per tinença de substàncies estupefaents.

A banda, l’Ajuntament de Premià de Dalt estudia la possibilitat de personar-se com a acusació particular per incompliment del Ban, fet que també analitzarà el Consorci del Parc de la Serralada Litoral al qual pertany el municipi.
L’alcalde, Josep Triadó, condemna els fets ocorreguts i destaca “la greu irresponsabilitat d’aquesta gent que ha posat en perill el nostre entorn natural”. Alhora, agraeix la tasca dels cossos policials, agents rurals i l’ADF Premià de Dalt, identificant i desmantenllant la rave il·legal.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

Deixa un comentari