Publicat el 15/04/2024

El Centre Cultural Calisay serà l’escenari d’aquest a Fira, que s’inaugurarà oficialment el divendres 26 a les 19,30h

 

 

Aquesta Fira de les Puntes que tindrà lloc del divendres 26 al diumenge 28 d’abril suposa una excel·lent oportunitat per conèixer tant la punta contemporània com les tècniques tradicionals que es duen a terme arreu d’Europa. A més, els visitants podran adquirir patrons i fils especials per a la confecció del producte.

En aquesta edició, participaran puntaires de diversos països europeus com França, Polònia, Itàlia, Bèlgica, Eslovàquia i Bulgària. També hi seran presents escoles i associacions catalanes de renom, com l’Associació Catalana de Puntaires, l’Associació de Puntaires Flor d’Alba d’Arenys de Mar, l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt, les Puntaires Verge del Remei, l’Escola de Puntaires de Barcelona, l’Associació de Puntaires de Girona i les Puntes de l’Arboç.

Durant els tres dies de la fira, es duran a terme diverses activitats, com tallers de puntes d’Eslovàquia i Polònia, demostracions i venda de productes relacionats amb les puntes.
Altres activitats tindran lloc en espais com el Museu Marès, on es podrà visitar la mostra “Vestides de Negre”, sobre el color negre en la indumentària. A La Sala d’Exposicions del Calisay, es mostrarà la decoració en puntes de l’Associació de Puntaires Flor d’Alba. A més, al local de l’Associació, al carrer de l’Església 35, es podrà contemplar una mostra dels treballs de les puntaires d’Arenys de Mar.

El diumenge 28 d’abril, coincidint amb el darrer dia de la fira, tindrà lloc la trobada anual de puntaires d’Arenys de Mar, de 10h a 13:30h.

Per a més informació sobre el programa d’actes de la 6a Fira Internacional de Puntes, podeu consultar aquí. 

 

Redacció

 

 

 

Redacció

Deixa un comentari