Publicat el 12/06/2020

Ja es pot accedir al perfil de Wikiloc del Consorci. S’hi poden trobar itineraris de BTT, senderisme i la proposta del Camí de  Sant Jaume, que té el seu pas pel territori

Wikiloc és una xarxa social en la qual es poden compartir rutes a l’aire lliure que es poden seguir amb el mòbil. Podeu accedir al perfil de Wikiloc amb el següent enllaç: https://bit.ly/3fef4Ff.
També, consultar-lo a través de la pàgina web del Consorci: www.costadebarcelonamaresme.cat, i amb l’aplicació mòbil de Wikiloc, des d’on també es poden seguir els itineraris amb el GPS, gratuïtament.
Per mitjà d’aquesta útil eina digital, aquest cap de setmana es podran seguir ja els itineraris a Wikiloc i  aprofitar per fer activitats esportives.

Cicloturisme i senderisme
D’altra banda, també es pot accedir al fullet digital amb informació del cicloturisme de la comarca, ‘Itineraris del Maresme BTT’, que ha publicat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Es pot trobar ‘on-line’ al web de l’ens. En breu, també es difondrà el fullet de senderisme, per complementar l’oferta d’escapades al territori, ja sigui a peu o en el vehicle més sostenible, la bicicleta. Precisament, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme incentiva el coneixement de la comarca com a destinació Biosphere de turisme sostenible.
El Maresme, dividit en la zona de mar i en la de muntanya, compta amb un gran atractiu natural i paisatgístic que s’obre a la pràctica del ciclisme en totes les seves modalitats. En la publicació digital de cicloturisme que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, es proposen un total de 15 itineraris pensats per a Bicicletes Tot Terreny (BTT), que es troben en el conjunt del territori.
En cada recorregut, s’especifiquen les característiques tècniques per fer-lo (tipologia, temps, dificultat, pendent…), així com els recursos patrimonials i naturals d’interès que es poden veure en el trajecte, el que permet el doble objectiu de conèixer la riquesa de la comarca mentre es practica esport.

Deixa un comentari