Publicat el 20/11/2018

Tres ferits han ingressat a la Mútua de Terrassa i dos al Parc Taulí de Sabadell

El descarrilament d’un tren de Rodalies a Vacarisses ha deixat finalment un mort, tres ferits de poca gravetat, 41 lleus i 86 il·lesos.
Aquest és el balanç que ha fet Protecció Civil després que tot el passatge del tren fos evacuat, 131 persones en total. Un tren de la línia R4 que circulava entre Manresa i Sant Vicenç de Calders ha descarrilat per una esllavissada a un quart de set del matí entre les estacions de Vacarisses i Vacarisses Torreblanca.
Quatre dels sis vagons haurien descarrilat per la caiguda d’un talús, que hauria trencat la malla protectora. Tres ferits lleus han ingressat a la Mútua de Terrassa i dos al Parc Taulí de Sabadell.

Catorze dotacions de Bombers i onze ambulàncies s’han desplaçat al lloc de l’accident per atendre el passatge, així com tècnics de Protecció Civil i set patrulles dels Mossos d’Esquadra.
El punt del descarrilament del tren ha estat a l’altura del quilòmetre 32 de la C-58, entre Can Serrra i el Polígon Can Torroella.

El pla Ferrocat de Protecció Civil està en estat d’alerta. Queda interrompuda la circulació de les línies 4 i 12 entre Terrassa i Manresa. També s’ha tallat la C-58 en el lloc de l’accident.
Renfe ha activat autobusos perquè els passatgers puguin seguir el seu viatge o tornar a casa. També s’ha habilitat el poliesportiu de Vacarisses per al passatge.
Per atendre familiars s’han instal·lat dos punts d’atenció a les víctimes a Manresa i a l’estació de Sants de Barcelona.
El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha dirigit també al lloc dels fets, així com el de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet

ACN Barcelona
Foto: Imatge del conseller d’Interior, Miquel Buch, comprovant la magnitud de l’accident ferroviari a Vacarisses

Deixa un comentari