Desallotjat l’antic Càmping Hispano al Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/10/2011

El passat divendres 30 de setembre, les instal·lacions de l’antic Càmping Hispano van ser desallotjades dels col·lectius que les havien estat ocupant
Tal com informa l’Ajuntament masnoví, a primera hora del matí es va fer efectiu el desnonament, avalat per una ordre judicial. Així, a les antigues instal·lacions, que havien sofert una degradació important que suposava greus problemes de seguretat i de salubritat, hi van comparèixer una comissió judicial, representants dels propietaris per certificar el desallotjament i suport policial.
El desallotjament va fer-se sense cap incident, ja que els ocupants havien anat abandonant l’espai progressivament. Després de les certificacions judicials, les màquines van entrar al solar i van enderrocar les edificacions que quedaven de l’antic càmping i també algunes d’il·legals que s’hi havien anat construint.
Les actuacions suposen el final d’un llarg procés que ha comportat nombroses queixes veïnals i sobre el qual l’Ajuntament ha anat fent un seguiment, indiquen del consistori, que també havia requerit a l’empresa titular dels terrenys que els netegés per problemes de seguretat i de salubritat. Però la presència de persones que s’hi havien instal·lat obligava els propietaris a presentar una demanda judicial de desnonament abans de fer qualsevol tasca.

Deixa un comentari