Des del Piri de Vilassar de Mar, us proposem un cop més, col·laborar en la campanya de recollida d’aliments -El Gran recapte- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/11/2012

Els propers 30 de novembre i 1 de desembre la Fundació Banc dels Aliments i l´Obra Social ´la Caixa´ promouen un any més ´El Gran Recapte´, una campanya de recollida d´aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d´aquí rebin ajuda alimentària.


Des del Piri, us proposem col·laborar per aconseguir entre tots la màxima quantitat d´aliments possible!!! Com que som Piris, ens hem posat un objectiu. Evidentment ambiciós, que per alguna cosa som Piris! A dia d´avui som 583 socis. Si aconseguim una participació d´aproximadament el 70% (400 socis) i cada un d´aquests socis porta 5kg d´aliments, obtindrem: ¡2.000 kg! Us sembla suficientment ambiciós? Doncs ja ho tenim. Entre tots plegats hem d´intentar aconseguir 2 tones d´aliments per a la gent (veïns nostres, recordem-ho) que avui més ho necessita.
Per aquests Piris que no entreu gaire sovint a la cuina i per tal que us feu una idea, un pot de cigrons o llenties cuites, pesa uns 500 grams aproximadament.


Fins al dissabte 1 de desembre, trobareu unes caixes a Secretaria (local del Piri, carrer Santa Eulàlia, 140 de Vilassar de Mar) per tal que hi deixeu les vostres aportacions. Recordeu que l´horari de Secretaria és de 18:30 a 20:30 els dimarts i dijous. Si hi aneu en qualsevol altre horari és possible que hagueu d´obrir vosaltres mateixos amb el carnet.


Els aliments més adients per la donació són els llegums secs, oli, llet, conserves, arròs i pasta. Aquests són aliments d´alt valor nutritiu, bàsics en l´alimentació de les persones.. s´han d´evitar en el possible els envasos de vidre i vigilar la data de caducitat.


Si voleu col·laborar amb El Gran Recapte, però no us podeu passar pel Piri aquests dies, podreu fer entrega dels aliments a molts dels mercats i supermercats de Catalunya els propers dies 30 de novembre i 1 de desembre. Podeu consultar aquests punts de recollida a la següent adreça web: http://www.bancdelsaliments.org/ca/cercador/. També podeu fer una donació online a través de: http://www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/.


Per altra banda, si hi ha alguna persona interessada en col·laborar com a voluntari amb El Gran Recapte, tant per a la recollida d´aliments d´aquests dos dies com per a la posterior classificació dels mateixos als magatzems del Banc dels Aliments, ens pot escriure a info@cevilassardemar.cat. Estem mirant de fer un grup d´unes 10-15 persones.


Insistim, us necessitem un cop més a tots per tal de continuar fent del Gran Recapte un èxit un any més;  d´aquest nostre, el país més solidari del món i un millor lloc on viure per a molta gent; i del Piri una entitat encara més gran. L´any passat es van aconseguir 800 tones d´aliments. Per aquest any, El Gran Recapte s´ha proposat arribar al 1.400.000 kg!! (deuen ser Piris…). Estem segur que entre tots ho aconseguirem!
Moltíssimes gràcies per la vostra solidaritat per endavant i Visca el Piri!

Deixa un comentari