Publicat el 20/10/2020

Aquestes noves restriccions se sumen a les que van entrar en vigor el passat divendres, 16 d’octubre. Totes elles estaran en vigor fins al 31 d’octubre

Els comerços han de tancar les seves portes com a màxim a les 22 h a partir d’avui dimarts. Així ho ha decretat el govern de la Generalitat dins d’un seguit de noves mesures que tenen per objectiu reduir la taxa de contagis de la COVID-19. De la mateixa manera, l’hora d’obertura dels comerços no pot ser anterior a les 7 h.
D’altra banda, la Generalitat ha decretat també que els Centres Cívics han de suspendre les activitats presencials en grup. Aquestes activitats només es podran fer de forma telemàtica.
Com a conseqüència, a Premià de Mar han quedat suspenses les activitats que l’entitat CONEX duu a terme al centre cívic de la Cambra Agrària i les que es feien al casal d’avis de Can Manent.
Per la seva part, també s’han suspès les activitats que es feien al Centre Cívic del carrer de l’Esperança 19, com ara les de les entitats Consell Sènior, Aveca, Inalbis, entre altres. Aquests equipaments queden tancats al públic.

 

 

Deixa un comentari