Publicat el 31/07/2022

Ell passat dilluns 18 de juliol, l’Ajuntament va iniciar l’execució de les obres per a la reforma del local de la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal

 

 

 

Amb aquesta actuació, s’adequarà el local de l’interior del Mercat, de titularitat municipal, i amb una superfície útil total de 688,33 m2, que acollirà l’àrea bàsica de Serveis Socials, actualment a l’Escola Nàutica, una àrea d’especial atenció a les persones que amb el trasllat modernitzarà les seves instal·lacions i les zones d’atenció al públic.
El projecte inclou la reforma de l’espai actual amb una distribució que constarà d’una zona de recepció, uns despatxos per visites, un despatx per coordinació, unes sales de treball, unes sales tècniques, sales de reunions, zones de serveis, arxius, magatzems i un office pel personal.
El nou espai d’atenció garantirà una prestació de serveis confidencial i de millor qualitat per a les persones usuàries.

El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Constructora y Rehabilitadora SECLA, SA y Ecoclima per un import de 901.385,46 € IVA inclòs i té una durada prevista de cinc mesos, tres mesos menys dels previstos inicialment.

La reubicació de l’àrea bàsica de Serveis Socials a la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal permetrà alliberar l’Escola Nàutica, que allotjava aquests serveis fins ara. Aquest emblemàtic edifici de Vilassar de Mar requereix una important inversió en rehabilitació abans de poder-lo adequar als nous usos que el consistori té previst allotjar a l’Escola Nàutica

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari