Publicat el 03/11/2020

Els controls per part de la Policia Local de Llavaneres s’han intensificat amb l’enduriment de les restriccions

Durant el cap de setmana, la Policia Local de Llavaneres va intensificar els controls a la via pública per fer complir les noves restriccions dictades per la Generalitat de Catalunya per contenir el segon brot de Covid-19. Des de divendres 30 d’octubre i fins a la matinada de diumenge, els agents van aixecar sis actes per no dur mascareta, dues per consumir a la via pública i sis per incomplir l’horari de confinament nocturn. Les identificacions es van produir en diferents punts del municipi.
A més de sancionar, durant tot el cap de setmana, la Policia Local va fer recordatoris als vianants en relació a l’obligatorietat de dur mascareta i també sobre la prohibició provisional de passejar els gossos al carrer de Munt, per evitar l’aglomeració excessiva de persones, ja que es tracta del carrer comercial més important del poble.

Control de la mobilitat
 El cos de seguretat municipal va efectuar controls als accessos al poble durant tot el cap de setmana, que fer complir l’ordre de confinament dins del municipi, que s’ha implantat des del divendres a les 6 del matí i fins a dilluns a les 6 del matí. En aquest cas, la Policia va identificar un total de 142 vehicles.

Agents cívics
D’altra banda, l’Ajuntament de Llavaneres va estrenar durant el cap de setmana la figura dels educadors cívics, amb la voluntat de fer costat als agents en les tasques de conscienciació ciutadana respecte les mesures de seguretat a què obliga la pandèmia. Durant tot el cap de setmana, els dos educadors van passejar pel carrer de Munt per recordar la necessitat de preservar la distància de seguretat entre vianants i clients dels comerços i controlar l’accés de vehicles.
Recordem que, a banda de la càrrega i descàrrega -permesa de 7 a 11 hores- i de l’accés als aparcaments privats, resta prohibit circular pel carrer de Munt, ja que és una via de prioritat per a vianants. Els agents cívics també van encarregar-se d’informar de la prohibició de passejar gossos per aquesta via.

 

Deixa un comentari