Publicat el 13/04/2022

Els Mossos denuncien una dona per simular una estrebada a l’estació de Premià de Mar.

 

La presumpta víctima va declarar que li havien sostret la bossa amb diners i un telèfon mòbil d’alta gamma.

 

Una dona de 52 anys ha estat denunciada pels Mossos d’Esquadra per haver simulat haver estat víctima d’una estrebada a l’estació ferroviària de Premià de Mar, segons ha explicat el cos policial.
Els 19 de març la dona va denunciar a la comissaria que el dia abans havia sofert un robatori violent. Segons el seu testimoni, cap a les nou de la nit va arribar en tren a la població, i quan va passar pel pas soterrani que comunica l’estació amb el camí Ral de la Nacional II, algú li va sostreure d’una forta estrebada la bossa de mà que duia penjada a l’esquena i va fugir corrents. El va perseguir sense èxit, però un tros més endavant va trobar la bossa a terra, sense els 360 euros que duia ni un telèfon mòbil d’alta gamma valorat en 1.300 euros.

La dona també va declarar que fruit de l’estrebada havia estat assistida pel metge per un dolor a l’espatlla esquerra.

La Unitat d’Investigació de Premià de Mar, que es va fer càrrec del cas, va obrir diligències penals per tal de trobar i detenir l’autor.

Fruit de la investigació, però, els agents van esbrinar que el robatori no havia existit mai, per la qual cosa el 6 d’abril van denunciar la dona per un delicte de simulació de delicte.

 

Redacció
Imatge i font: ACN agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari