Demostracions en viu de vidre bufat tradicional, dissabte 17 de desembre a Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/12/2011

La intensa pluja de finals de setembre va impedir fer les DEMOSTRACIONS EN VIU DE VIDRE BUFAT TRADICIONAL que s’havien programat per la clausura de l’exposició El treball del vidre. La donació de Cristalleries Mataró que llavors es presentava a les sales del Museu de Mataró.
Aprofitem ara que el Nadal és a tocar per a recuperar aquella activitat i tornar a oferir el programa que Ferran Collado i Lluís Roca, vidriers artesans, havien preparat per a finals d’estiu.
Ferran Collado i Lluís Roca
són artistes vidriers especialitzats en vidre bufat tradicional català. Amb un forn de vidre portàtil i un banc de treball amb eines especialitzades, ofereixen aquestes demostracions en públic, generant un gran centre d’atenció per seva espectacularitat i plasticitat, en una activitat apta per a nens i per a adults.
Utilitzen una tècnica, la de bufar vidre, que no es veu en públic habitualment, molt semblant a la que feien servir els cooperativistes de Cristalleries Mataró que van crear peces artístiques tan genuïnes com les que varem exposar al Museu de Mataró fa uns mesos.
Les DEMOSTRACIONS EN VIU DE VIDRE BUFAT TRADICIONAL tindran lloc
 el dissabte 17 de desembre, de 5 a 8 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament, davant del Museu de Mataró.

Deixa un comentari