Publicat el 01/02/2021

Va ser ocupat de manera il·legal abans que es pogués fer el lliurament de claus per part de la persona adjudicatària anterior

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits judicials per tal de poder recuperar de forma immediata un dels tres habitatges de promoció social per a joves de l’edifici de propietat  municipal del carrer Canonge 52 que va ser ocupat de manera il·legal el passat dimecres 20 de gener abans que es pogués fer el lliurament de claus per part de la persona adjudicatària anterior.

El passat dijous, 28 de gener, es va presentar als jutjats de 1a instància de Mataró una demanda de judici verbal de desnonament per ocupació il·legal per a la immediata recuperació de la plena possessió del immoble ocupat.

L’Ajuntament confia que la situació es pugui resoldre de forma ràpida per tal que pugui fer-ne ús d’aquest habitatge social la persona o persones que resultin adjudicatàries en el nou procés d’adjudicació iniciat aquest mes de gener per l’Ajuntament, tal i com pertoca.
Les sol·licituds per participar a la convocatòria es poden presentar fins al 10 de febrer. Més informació al web:  https://alella.cat/pagina.php?id=14019

 

 

Deixa un comentari