Publicat el 01/02/2021

L’Ajuntament reclama una solució urgent per arranjar les zones malmeses del passeig i la regressió de les platges de Montgat a causa dels temporals

Els darrers mesos l’Ajuntament de Montgat ha mantingut diverses converses amb la Direcció General de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica, que és l’administració responsable de l’arranjament dels desperfectes de la zona maritimoterrestre.
En aquests contactes s’ha exposat la situació cada cop més degradada del nostre litoral i la necessitat d’executar un projecte de consolidació del passeig a la zona de la platja de les Roques, així com una actuació global que permeti reduir l’impacte dels temporals. En aquest sentit, l’Ajuntament ja fa temps va demanar una reunió amb els responsables d’aquesta administració, que es preveu dur a terme a principis de febrer.

L’any 2020 ha estat especialment dur per al nostre litoral. A causa del temporal Gloria i les llevantades posteriors, el mur de suport del passeig de mar es va trencar i la platja de les Roques n’ha quedat molt afectada.
Els temporals també han deixat fora de servei diversos accessos soterrats a la platja i els últims episodis de pluja intensa han afectat novament el passeig marítim, que s’ha hagut de tancar al pas per l’esfondrament d’una zona davant de l’estació de Montgat Nord per la situació de perill i manca de seguretat que suposa pels veïns i veïnes.

Deixa un comentari