Publicat el 31/12/2017

Aquests dies s’ha enllestit a Argentona la remodelació del pavelló antic i la renovació dels jocs infantils de la plaça del Molí.

Amb el tancament de l’any, diversos dels projectes guanyadors de la primera edició del procés participatiu del Pressupost municipal han esdevingut ja una realitat.

Segons informen des del consistori, és el cas de la remodelació del pavelló antic, equipament que ja es posarà a disposició dels usuaris després de les festes nadalenques. La instal·lació ha experimentat una gran transformació, amb el nou repintat i arranjament de les estructures metàl·liques i tancaments, la col·locació de dues cistelles retràctils i de parquet. Aquesta va ser una de les propostes més votades per la ciutadania al 2016.

Així mateix, aquests dies s’ha completat la renovació del parc infantil a la plaça del Molí, amb la instal·lació de nous jocs dissenyats amb robustes i segures estructures metàl·liques i de plàstic que han atorgat una nova imatge i usos a l’espai. També fa unes setmanes es van instal·lar al barri del Cros un petit circuit amb elements de fusta, que s’adreça a usuaris que vulguin exercitar-se i fer esport. I està en marxa la instal·lació de nous jocs infantils a la plaça del Memorial Democràtic, al costat de l’escola Les Fonts.

Durant els propers mesos s’executaran d’altres de les propostes que la ciutadania va escollir majoritàriament a les dues consultes celebrades del pressupost participatiu: la millora de l’accessibilitat. En aquest sentit, l’Ajuntament, seguint el Pla d’Accessibilitat que va elaborar amb el suport de la Diputació de Barcelona, té previst urbanitzar el carrer Lladó i millorar uns 200 metres de vorera del tram entre el carrer Gran i el carrer Bernat de Riudemeia.

Pel que fa als projectes guanyadors de l’edició d’aquest 2017,  ja s’ha començat a treballar perquè al 2018 puguin veure la llum el nou local per l’Agrupament escolta Calabrot d’Argent, així com la recuperació del marge esquerre de la riera d’Argentona, amb l’objectiu de fer un tram més accessible i agradable per caminar, fer esport o anar en bicicleta.

 

Deixa un comentari