Publicat el 26/05/2021

La votació es pot fer únicament per Internet emplenant el formulari que trobareu en aquest web: https://alella.cat/pagina.php?id=15045

Només es podrà votar una de les 9 propostes que s’han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria.
El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votació popular.
El jurat està format per la regidora de Festes, una tècnica de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Alella, un/a representant de la Comissió de Festes, un/a dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny i una persona representant dels col·lectius infantils, juvenil i de gent gran.
En la puntuació del jurat es valorarà la creativitat i originalitat de la proposta, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar la imatge a diferents formats. Tal com s’indica a les bases del concurs està prohibida la difusió de les propostes guanyadores i la seva autoria.
El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros. El veredicte es farà públic el 4 de juny.
Podeu votar la proposta que més us agradi: https://alella.cat/pagina.php?id=15045

Deixa un comentari