Publicat el 21/07/2015

La televisió de Mataró i el Maresme oferirà durant la festa major el magazine “Connexió Santes”, conduit pel periodista Guillem Roset.
Del 24 al 29 de juliol, a les 19.30 hores, el canal local emetrà el programa des del plató dels estudis ubicats al Tecnocampus, amb constants connexions en directe amb els principals punts de la festa, un resum de l’actualitat i entrevistes amb protagonistes de Les Santes.
Al marge del programa, s’emetran actes íntegres en directe com el Flashmob de les Dissantes, el Concert de Banda, la Crida a la Festa Major, el Desvetllament Bellugós, la Diada Castellera, la Revetlla de festa major amb els concerts de Marc Ràmia i l’Orquestra Gira-sol, l’Anada a Ofici, la Missa de Les Santes, La Passada, la Cursa de Les Santes, La Postal de Gegants i l’Anem a Tancar entre d’altres.
Per a fer possible les connexions en directe, l’equip tècnic d’m1tv utilitzarà recursos tecnològics propis i de La Xarxa de Comunicació Local. També es farà ús de la xarxa de fibra òptica municipal i la xarxa de telefonia 4G per connectar amb qualsevol punt de la capital del Maresme.
L’emissió del programa “Connexió Santes” i les retransmissions en directe seran possibles gràcies a la feina d’una quarantena de professionals i col·laboradors de m1tv i Mataró Ràdio. Tota la programació es podrà seguir en directe per m1tv a través del seu canal de TDT, per Internet a través del portal
www.m1tv.cat i del web de la festa major www.lessantes.cat i es podrà recuperar amb el servei de televisió a la carta a www.m1tv.cat.
D’altra banda, m1tv ha posat en marxa el Canal Santes, que ofereix a través del seu portal
www.m1tv.cat una programació continuada les 24 hores del dia de continguts exclusivament dedicats a la festa major. Així, en obrir el portal d’Internet, els usuaris podran veure la programació en directe del canal m1tv dedicada Les Santes o aquells continguts que ja s’han emès, si en aquell moment no hi ha activitat relacionada amb la festa.

Deixa un comentari