Publicat el 26/05/2020

L’Ajuntament ha emès un decret que estableix la supressió d’algunes de les mesures extraordinàries que s’havien establert durant l’estat d’alarma conseqüència de la crisi de la COVID-19

En concret, el nou decret restableix el pagament a les zones blaves i verdes de la vila a partir de dilluns vinent, dia 1 de juny. En aquest sentit, es decreta desprecintar totes les màquines expenedores que es troben ubicades a la via pública de Premià de Mar. Cal recordar que el pagament de les zones blaves i verdes havia estat congelat mitjançant una resolució d’alcaldia amb data del 16 de març passat.

Horaris comercials i de terrasses
El mateix decret elimina les restriccions que s’havien establert en l’horari de tancament dels establiments comercials, i estableix l’horari de tancament de les terrasses d’activitats de restauració que tenen el funcionament autoritzat amb motiu de l’entrada de la vila en la fase 1 de la desescalada, dilluns passat.
Així, l’horari de tancament serà a les 23 h de diumenges a dijous i a les 0 h els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

Consultar Decret: https://premiademar.cat/document.php?id=18469

Deixa un comentari