Publicat el 05/04/2024

A partir d’aquest divendres 5 d’abril, un esclat de creativitat envaeix les parets de la Sala d’Exposicions del Calisay. Els artistes de l’exposició  Decorats en puntes són membres de l’Associació de Puntaires Flor d’Alba

 

 

En aquesta nova mostra, l’associació busca transformar l’espai en una paleta de colors, utilitzant les puntes per decorar objectes i crear trencadissos plens de llum i fets amb puntes.
L’objectiu és presentar una visió innovadora de l’ús de les puntes, allunyant-se dels estereotips clàssics. A través del tema del trencadís i l’ús de diverses peces, es desafia la idea convencional que les puntes de coixí són clàssiques, blanques… i destinades només al món de la llar.

Amb aquesta exposició, es pretén demostrar que l’art de les puntes és tan poderós com altres formes d’expressió artística com la pintura, l’escultura, la fotografia o la ceràmica.

La inauguració de ‘Decorats en puntes’ tindrà lloc a les 19:30h a la Sala d’Exposicions del Calisay (Riera del Pare Fita,31) i restarà oberta al públic fins al 28 d’abril.
Els horaris de visita són els divendres de 18h a 20:30h, i els dissabtes i diumenges de 11h a 13h i de 18h a 20:30h.

 

Redacció

Deixa un comentari