Publicat el 01/07/2017

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 43 anys per un delicte contra la propietat industrial

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desmantellar ahir divendres 30 de juny un punt de falsificació de material destinat a la venda ambulant il·legal amb l’entrada en un pis del carrer Catània, al districte de Sant Martí. En el registre de l’immoble –que es va realitzar sense incidents- es van decomissar 26.200 logos i xapes de primeres marques destinats a falsificar bosses de mà per vendre-les posteriorment i es va detenir un home de 43 anys per un presumpte delicte contra la propietat industrial.
Es calcula que el valor en el mercat un cop els productes fossin falsificats podria superar els 500.000 euros. La investigació es va iniciar fa dos mesos quan els agents del cos de policia van observar que les persones que es dediquen a la venda ambulant no autoritzada compraven els seus productes -sobretot bosses de mà- en magatzems de majoristes de Badalona i que aquests no tenien marca, de manera que no hi havia cap falsificació.

Posteriorment es va poder constatar que aquestes persones que es dedicaven a la venda ambulant no autoritzada compraven a l’home detingut en el pis del carrer Catània els logos metàl·lics de primeres marques i els adherien a les bosses per així posar-les a la venda.

ACN Barcelona
Foto: Els més de 26.000 logos i xapes decomissats per la Guàrdia Urbana de Barcelona en un pis al districte de Sant Martí, el 30 de juny del 2017

Deixa un comentari