Publicat el 10/06/2020

La intervenció es va realitzar en un magatzem logístic situat al carrer de la Indústria de Badalona

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil va intervenir a les 21.30 hores d’ahir dimarts 13.390 corretges de bossa de la marca Bimba i Lola, presumptament falsificades, en un magatzem logístic situat al carrer Indústria de Badalona.
La mercaderia intervinguda està valorada en 1.339.000 euros i tenia per objecte la seva distribució per diferents establiments per a la seva venda. Es tracta de la intervenció més gran de gènere fraudulent a Catalunya des de principi d’any.
Agents de la Patrulla Fiscal i de Fronteres (PAFIF) de la Guàrdia Civil de Premià de Mar i de la Guàrdia Urbana de Badalona, en el marc d’una recerca dirigida a la detecció de delictes contra la propietat industrial, van realitzar a últimes hores de la tarda d’ahir una inspecció en un local comercial de transport i logística del carrer Indústria, davant la possibilitat que en el mateix s’hagués emmagatzemat material falsificat.
En el procés d’inspecció es van confirmar les sospites dels agents i es va procedir a la confiscació d’aquesta important partida de material falsificat. Fruit de l’operatiu, s’investiga una ciutadana de 46 anys i veïna de Torrejón de la Calzada com a presumpta autora d’un delicte contra la propietat industrial.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat molt positivament l’operatiu i ha destacat que “gràcies al treball conjunt dels diferents cossos de seguretat hem aconseguit comissar la quantitat més gran de material falsificat des de principi d’any en Catalunya i que s’investigui als responsables”. Garcia Albiol ha assegurat que a Badalona “aquells que intentin saltar-se les normes ens tindran a sobre, ja que aquesta és la manera de què, entre tots, puguem revertir la situació d’inseguretat que es viu actualment en alguns barris de la ciutat”.

 

Deixa un comentari