Publicat el 04/01/2021

L’acte “Urbanisme, Innovació, Badalona i Autopista” està organitzat per l’associació Restarting Badalona, l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Econòmica Badalona amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

El pròxim divendres 8 de gener a les 17 hores, el Hall Europa del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acollirà l’acte “Urbanisme, Innovació, Badalona i Autopista”, un debat sobre les potencialitats que té Badalona en l’àmbit del desenvolupament econòmic amb la transformació urbana de l’autopista C-31. Aquest acte està organitzat per l’associació Restarting Badalona, l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Econòmica Badalona i té la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
El debat comptarà amb la participació de Ramon Gras, investigador en urbanisme i innovació a Harvard i especialista en l’àmbit acadèmic en l’estudi de les transformacions urbanes i el seu impacte en ciutats americanes i europees; David Martínez, arquitecte i gerent de l’Institut Municipal d’Urbanisme de Barcelona; i Ana Miguel Moral, consultora especialista en transformació digital i sostenibilitat a l’àmbit urbà.
L’alcalde Xavier Garcia Albiol serà l’encarregat de cloure l’acte, al voltant de les 18.30 hores. L’objectiu de la jornada és reflexionar sobre com l’urbanisme i la innovació poden transformar les ciutats i analitzar el cas concret de l’autopista C-31 i Badalona mitjançant la comparació amb altres experiències internacionals i locals.
L’acte, que estarà moderat per la periodista Lídia Heredia, serà retransmès en directe per Youtube (https://rbdn.cat/debat-autopista/) per tal d’arribar a totes les persones que vulguin participar i evitar la interacció social davant l’actual context sanitari. Durant l’emissió es podran fer arribar als ponents preguntes a través del xat de Youtube.

 

 

Deixa un comentari