Publicat el 31/08/2018

Podran participar a la consulta ciutadana les persones empadronades majors de 16 anys i aquelles que acreditin disposar d’alguna propietat al municipi

De l’1 al 30 de setembre totes les persones empadronades a Argentona majors de 16 anys podran participar a la consulta ciutadana del pressupost participatiu del 2018. També podran fer-ho aquelles persones que disposin d’alguna propietat al municipi i ho acreditin adreçant-se, abans del 25 d’agost, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona.

La tercera edició d’aquest procés participatiu en què els veïns i veïnes del municipi poden decidir el destí de 500 mil euros del pressupost de l’Ajuntament, presentarà com a novetat que es podrà votar a dues llistes, una de projectes petits – fins a 18.000 euros, i una de grans projectes. Podran escollir un màxim de tres de cada llista, atorgant 3,2 i 1 punt per ordre de prioritat. Només es podrà votar una vegada i no es pot repetir un mateix projecte.

COM ES PODRÀ VOTAR?

Mitjançant l’ordinador, el telèfon o qualsevol dispositiu mòbil, des de la pàgina www.argentona.cat/consulta. Només caldrà el número de DNI i la data de naixement per validar-se i exercir el dret a vot. També dipositant la butlleta a les urnes que s’instal·laran durant el termini de votació a l’Ajuntament i a l’Oficina municipal del Cros. Així mateix, determinats dies hi haurà punts de votació a diverses zones del municipi.

Deixa un comentari