Publicat el 26/08/2022

Es tracta del concurs que coorganitzen cada any els ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana. A més, enguany s’hi incorpora Tordera

 

 

 

El Maresmusic segueix creixent. I, enguany, amb la tornada a la normalitat després de dues edicions marcades per la pandèmia de la covid-19, incorpora un nou municipi, Tordera, al grup d’organitzadors.
El concurs de música jove organitzat fins ara pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana, amplia, així, els seus horitzons en la recerca de joves talents. I és que el Maresmusic no és només un concurs. És també una plataforma que ajuda els joves de la comarca amb recursos i eines, per a la professionalització dels seus projectes musicals.
Hi poden participar aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, en què almenys un dels components estigui empadronat en un dels municipis organitzadors o en algun municipi del Maresme.
Per participar en l’edició d’enguany, la divuitena, la final de la qual tindrà lloc al Masnou, els joves talents només hauran d’inscriure’s, de l’1 al 25 de setembre al web www.maresmusic.cat, on també podran consultar les bases de participació.

Plataforma de llançament per a molts grups i solistes, el Maresmusic oferirà, a més, els següents premis:

  • Gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi valorat en 2.000 €.
  • Participació en una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector, per donar suport al management valorat en 500 €.
  • Contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per valor de 400 €.
  • Adquisició de material musical, per valor de 500 € (atorgat per votació popular)
  • Premi local a la millor proposta de cada municipi coorganitzador, dirigit a grups o solistes residents en alguna d’aquestes poblacions. Tindran accés a un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600 €.

A més, el canal d’Instagram @maresmusicmaresme anirà oferint informació actualitzada i anunciarà xerrades amb grups de música i professionals del sector, entre d’altres sorpreses. Maresmusic és més que un concurs. És una plataforma que ajuda els joves de la comarca i els facilita recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari