Publicat el 12/11/2021

Carla Carrasco, CEO i Fundadora de Datali Group, va pujar a l’escenari entre aplaudiments per rebre el premi

El passat dijous 11 de novembre es va celebrar l’entrega dels Premis Creatic 2021 organitzats pel Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
L’esdeveniment va estar presentat pel Mag Lari durant la nit de l’emprenedoria a Mataró. Es tracta de l’entrega de premis a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, i ofereixen suport financer, logístic i d’acceleració als premiats amb les millors propostes.
Un dels premis més esperats és el de la millor iniciativa liderada per dones, que impulsa i promou l’emprenedoria femenina en el món empresarial, i es va atorgar a l’empresa Datali Group.
La gestoria especialitzada en Amazon, marketplaces, e-commerce i negocis online líder a Espanya ha presentat un potent software que permet optimitzar els processos financés, comptables i fiscals de les empreses que operen en entorns digitals.

Carla Carrasco, CEO i Fundadora de Datali Group, va pujar a l’escenari entre aplaudiments per rebre el premi en metàl·lic de 6.000€, el trofeu a millor iniciativa liderada per dones i una bonificació del 50% de l’estada a la incubadora del TecnoCampus.
Animo a tots aquells emprenedors, sobretot a les dones emprenedores, que tenen un somni, que es pugin a aquest tren de l’emprenedoria i que ho facin realitat.”
Les paraules de la jove emprenedora van calar fondo i van provocar una càlida ovació per part del públic, entre els quals es trobaven diferents personalitats del món dels negocis i l’emprenedoria, l’alcalde de Mataró, David Bote, i el conseller d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Mataró, Sergi Morales, així com estudiants de la Universitat del TecnoCampus i de l’institut Thos i Codina.

Va ser una nit màgica per recordar, amb moltes emocions, i una divertida velada amb alguns trucs de màgia del Mag Lari. Però sense cap dubte, va ser també una victòria més en la lluita de les dones emprenedores per seguir promovent el seu important paper en el món empresarial i dels negocis.

Redacció
Imatge i Font: Datali Group

Deixa un comentari