Darrera setmana per inscriure’s al Concurs de Balcons a Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/12/2011

Aquest divendres 16 de desembre finalitza el període d’inscripció per a tots aquells veïns i veïnes d’Argentona que vulguin participar a la primera edició del Concurs de Balcons, una iniciativa de l’Ajuntament d’Argentona i el teixit comercial de la vila.
Fins a 44 establiments i comerços d’Argentona recolzen aquest projecte que pretén fomentar la dinamització comercial i la participació ciutadana en el guarniment i decoració dels carrers del municipi.
 Els tres millors balcons del concurs es repartiran tres xecs-regal per gastar a les botigues i comerços que recolzen la campanya, per un valor total que superarà els 1.500 euros. Tots aquells interessats poden adreçar-se a qualsevol dels comerços participants per omplir la butlleta de participació i recollir el dorsal identificatiu.
També aquest divendres s’iniciarà la fase de votació i que es prolongarà fins el 28 de desembre. Els establiments participants al concurs oferiran als seus clients unes butlletes per votar el seu balcó favorit. Entre tots els participants també es sortejaran tres paneres, cadascuna de les quals tindrà un valor superior als 500 euros. Els tres balcons amb més suport popular seran escollits com a finalistes i un jurat integrat per representants de l’Ajuntament, del comerç local i les entitats escollirà el guanyador.
El veredicte del concurs i els guanyadors de les paneres es donarà a conèixer el divendres 30 de desembre amb motiu de la visita dels patges Reials a la Plaça Nova.

Deixa un comentari