Publicat el 18/03/2022

Badalona obre el circuit de curses que impulsa Atresmedia a 9 ciutats diferents que tenen com a objectiu conscienciar sobre la seguretat vial

 

 

Badalona acollirà el diumenge 27 de març, a partir de les 10 hores, al passeig Marítim, la primera cursa del circuit de carreres Ponle Freno que enguany es celebrarà a nou ciutats diferents.
Les curses, organitzades per la Fundació Atresmedia, tenen com a objectiu conscienciar sobre la seguretat vial i destina la recaptació al suport de les víctimes dels accidents de trànsit.L’edició d’aquest any 2022 torna a ser presencial després que l’any passat la cursa va haver de ser virtual a causa de la pandèmia.

Com en les altres edicions la Ponle Freno tindrà dos circuits: un de 5 i l’altre de 10 quilòmetres i altres curses més petites per als nens i les nenes que hi vulguin participar.

La cursa tindrà una única classificació conjunta que distingirà entre categoria masculina i femenina. Els tres primers classificats d’aquestes dues categories rebran un trofeu acreditatiu del seu resultat.

El termini d’inscripció finalitza el dissabte 26 de març a les 14 hores o fins que s’acabi el nombre de dorsals disponibles.
La quota d’inscripció es destinarà íntegrament a projectes en favor de les víctimes d’accidents de trànsit i inclou el dorsal i el xip de la cursa i una samarreta tècnica commemorativa.
A Badalona els fons aniran destinats a l’Institut Guttmann, centre especialitzat en el tractament i la rehabilitació integral de les persones amb lesions medul·lars i neurològiques.

La recollida dels dorsals i les samarretes es podrà realitzar el divendres 25, de 17 a 20 hores, i el dissabte 26 de març d’11 a 20 hores al Centre Comercial Montigalà (passeig d’Olof Palme 28-36).

A més de Badalona la carrera comptarà amb altres vuit ciutats ambaixadores: València (24 d’abril), Saragossa (8 de maig), Màlaga (11 de juny), Pontevedra (18 de juny), Vitòria (11 de setembre), Santander (25 de setembre), Madrid (20 de novembre) i Las Palmas de Gran Canària (18 de desembre).

La presentació de la cursa a la ciutat ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; de la responsable de comunicació del Circuito Carreras Ponle Freno, Natalia Rico; del director general del Centro de Estudios y Opinión de Ponle Freno AXA i de la Fundació AXA, Josep Alonso; del director de l’Institut Guttmann, Josep M. Ramírez; del campió del món de marató, Martín Fiz, i del responsable de running/atletisme de l’empresa de roba esportiva Luanvi, Joan Perarnau.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha volgut remarcar durant la presentació de la cursa que “ser la primera ciutat del circuit Ponle Freno ens fa sentir-nos orgullosos i orgulloses de la Badalona en positiu, de tenir l’oportunitat de conscienciar la ciutadania en la prevenció dels accidents de trànsit, de poder donar suport a la gran feina que fa l’Institut Guttman i estem desitjant de tornar a mostrar als milers de participants en la cursa i a tots els seus acompanyants els atractius de la ciutat”.

Per a més informació i inscripcions: https://www.rockthesport.com/es/evento/ponle-freno-badalona-2022

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari