Publicat el 07/02/2020

Diumenge 15 de març se celebrarà una nova edició de la competició, que està oberta a tothom. Les inscripcions es poden fer a través del web www.cursadeladona3viles.com

Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac faran front comú amb l’empresa Gesport per impulsar la Cursa de la Dona 3 Viles –fins ara anomenada Triwoman– i la infantil Ironkids el proper diumenge 15 de març.

Durant tota la jornada, el municipi es convertirà en l’escenari d’una jornada protagonitzada pel bon ambient i l’esport. Els participants podran escollir entre dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10 km. Totes dues distàncies tenen un itinerari pla i transcorren pel front marítim dels tres municipis.
La sortida tindrà lloc a les 9 hores del matí des del port Balís. El preu d’inscripció és de 12 €, que inclou una aportació solidària d’un euro.

Tots els participants tindran una samarreta amb disseny exclusiu #elartdecorrer i una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors. El dia de la cursa també hi haurà escalfament a càrrec de l’atleta espanyola internacional Mary González Reina. L’organització premiarà als tres primers classificats, a la primera veterana +50, a la sub20 i a la local per a cadascuna de les distàncies.

A l’arribada hi haurà avituallament de beguda i fruita, guardaroba per tots els participants i servei de vestidors i dutxes al Port Balís. La cursa de la Dona 3 Viles començarà a les 9 hores al port Balís de Llavaneres.

L’Ironkids, una competició per als més petitsEl mateix diumenge també se celebrarà una cursa adreçada als infants: l’Ironkids. Una prova pensada per a nens d’entre 3 i 16 anys en la qual es podran realitzar diversos recorreguts en funció de l’edat dels participants (entre 250 i 1.000 metres). Aquesta prova, que començarà a les 11 hores, s’organitza durant l’any en altres municipis del Maresme i de la resta de Catalunya. Podeu trobar tota la informació i les inscripcions a www.ironkids.cat.

Deixa un comentari