Curs d`orientació i GPS a la UEC de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/10/2011

La UEC de Mataró organitza un Curs d’Orientació i GPS adreçat a tots els afeccionats a la muntanya que vulguin millorar la seva capacitat d’orientació, així com també conèixer les eines per orientar-se (mapa, brúixola, GPS, etc.).


-Les dates del curs són del 3 al 20 de novembre  –    El curs és obert a tothom
 
-Les inscripcions estan obertes fins el 28 d’octubre
 
Els professorat són instructors titulats de la Escola Catalana d’Alta 
Muntanya de la Federeció d’Entitats Excursionistes de Catalunya.


OBJECTIUS


L’objectiu del curs és dotar als alumnes d’uns coneixements i unes capacitats que li permetin realitzar una lectura d’un mapa topogràfic, identificar els elements del terreny, utilització de la brúixola, calcular un rumb, trobar el punt d’estació, utilització bàsica del GPS i l’estudi i preparació d’un territori. Tot això els hi permetrà desplaçar-se amb seguretat per la muntanya.


Per a més informació: UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE  MATARÓ
C/ Nou, 29 – Mataró
Telf. 93.796.14.30 – A/e:
uecmataro@telefonica.net
La UEC de Mataró, fundada l’any 1935, és una entitat excursionista sense ànim de lucre que té la finalitat de promoure l’esport i la cultura a la muntanya. L’integren 850 socis, de totes les edats, amb inquietuds diferents que els uneix l’estimació i el respecte a muntanya com a denominador comú. Per fer-se soci de la UEC no cal tenir cap altra requisit que el d’estimar la muntanya i compartir-la amb d’altres companys.


L’entitat està formada per diverses seccions com les de fotografia, muntanya, esquí, btt, alta muntanya i escalada, iniciació a la muntanya (per infants de 6 a 14 anys) i espeleologia.

Deixa un comentari