Crònica CABRILENCA BTT 2011. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2011

Diumenge 8 de maig: Mancaven 5 minuts per les 9 del matí i a la línea de sortida i havia impaciència per començar l’escalada a la Mútua. Prop de 1000 ciclistes es disposaven, amb el millor esperit, a iniciar la Cabrilenca BTT d’enguany.
Tant bon punt va esclatar el coet que donava la sortida, un grapat de joves bikers sortien disparats amb un esprint vertiginós per aconseguir una bona posició i no quedar engolits pel pilot.
El cabrilenc Cristian Cofiné va coronar en primera posició amb un temps de 10’40”, seguit del corredor de Tribike Oriol Buch amb un crono de 11’58 i de Víctor Ubeda amb 12’25”.
Pel que fa a les noies, la primera classificada va ser Anna Jewula amb un temps de 19’46”, seguida de Laia Cuevas amb 21’27” i Gloria de Corriol  amb 23’15”.
Malgrat que el temps i la temperatura eren ideals per l’esport de la bici, les pluges de tota la nit van deixar algun camí malmès i amb molt de fang. Prop de Can Maimó, va caure un arbre i a vint minuts d’iniciar-se la prova era impossible transitar per aquella pista. El nostre company Joan Sellés, en Diego Fernández del Parc Serralada Litoral, la Policia local de Vallromanes i el cos de bombers, van treballar de valent per solucionar el problema i així la prova va mantenir el seu recorregut original. El nostre més sincer agraïment a tots ells.
Sobre les 10’30h. van començar a arribar els primers participants que havien completat el recorregut de 20 quilòmetres. A partir de les 11’30h. ho feien els del recorregut llarg. Les bicis plenes de fang i els rostres d’alguns corredors, deixaven constància de l’estat dels camins i de la dificultat afegida que suposa pedalar en aquestes condicions la qual cosa no va ser impediment per gaudir d’un excel•lent dia de BTT.
Per reposar forces els corredors van degustar un entrepà de botifarra de Cabrils de Can Sellés tot comenta’n les incidències acabades de viure.
Tots els participants van rebre un “Giro Maillot”, inspirat en el maillot del líder del Giro d’Italia, que va tenir gran acceptació.
La Creu Roja va fer 30 assistències, la més greu una clavícula trencada del corredor Jordan Olivera, a qui desitgem una ràpida recuperació.
Volem agrair a tots els col·laboradors i espònsors el seu suport, sense ells seria impossible portar a terme aquesta prova.
Per part de la Secció Ciclista La Concòrdia, esperem que us hagi agradat el recorregut i l’organització en general,  i us animem a participar en la propera Cabrilenca BTT 2012, que ja es en marxa!!

Deixa un comentari