Publicat el 12/02/2018

Prop de 700 persones desfilant, repartides en 13 comparses, van tornar a fer de la rua de Carnaval una de la més participativa i vistosa

Pel que fa als premis del concurs, el primer, dotat amb 700 €, se’l va endur la comparsa que portava per nom El crit d’Amèrica, formada per una vintena de persones disfressades d’indis amb tota la vestimenta feta de material reciclat.

El segon premi de comparses (600 €) va ser per a Quins pajarus Quetzal, una vintena de persones vestides de l’ocell Quetzal, au de molts colors i en perill d’extinció.
El tercer premi de comparses (500 €) va anar a parar a Ocells de foc, la comparsa més nombrosa de la rua, amb 188 components, que destacaven pels seus colors i que anaven disfressats d’ocells vermells com el foc amb una disfressa feta de goma Eva, escuma i molta imaginació. Lady Bird, d’aquesta comparsa, va ser nomenat la reina del Carnaval.
El quart premi (400 €) va ser per a la comparsa Dames de neu, que tenien una disfressa amb una faldilla feta de plats tallats reciclats.
El cinquè premi de comparses (300 €) va ser per a Quina guassa, disfressats de dracs xinesos amb molt color i purpurina.
Pel que fa a la votació popular, el premi va recaure en la comparsa Gumbaloos de Dalt, que amb un centenar de components anava disfressada de diferents tipus de xiclets.
La gran màquina expenedora de xiclets que portaven, els va fer guanyar el premi Toni Linares a la millor carrossa.

Podeu veure el recull fotogràfic de l’acte a l’àlbum de Flickr de l’Ajuntament: https://www.flickr.com/photos/ajuntamentvilassardemar/albums/72157693218209495

Deixa un comentari