Publicat el 13/08/2017

Si voleu col·laborar de voluntari en l’organització de l’esdeveniment, heu de contactar amb l’OAC de Sant Vicenç de Montalt.

El dissabte 16 de setembre se celebrarà al passeig del Marquès de Casa Riera l’activitat ‘Dia sense cotxes’ amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit, al passeig del Marquès de Casa Riera (passeig Marítim) hi haurà un servei gratuït de bicicletes, es podrà passejar o realitzar pràctiques esportives i, a més, es distribuiran obsequis i materials amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de mobilitzar-se per un aire més net.

En aquest sentit, caldrà restringir la circulació de vehicles pel passeig, de manera que només s’hi podrà circular en direcció Girona i el carril en direcció Barcelona quedarà reservat exclusivament a vianants, ciclistes i transport públic.

Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida dirigida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a voluntaris en l’organització de l’esdeveniment.

Qui hi vulgui col·laborar s’ha de posar en contacte abans del 12 de setembre amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament trucant al telèfon 93 791 05 11.

 

Deixa un comentari