Publicat el 27/03/2015

El passat dijous 26 de març, Crida Premianenca va culminar el procés de confecció de la llista per a les properes eleccions municipals.
El tancament de les llistes es va dur a terme de manera oberta i participativa, mitjançant una aplicació web on la ciutadania va poder proposar els seus candidats durant els darrers dies. Finalment, i després de rebre més de 80 propostes, una assemblea oberta va decidir la relació i ordre de candidats per consens.
Des de Crida volen agrair la participació de totes aquelles persones que, durant les darreres setmanes, han enviat propostes, s’han significat a favor d’aquesta candidatura i, en definitiva, han col•laborat per decidir la llista final. El resultat, amb més de 40 persones disposades a aparèixer a la butlleta electoral, ha superat totes les expectatives.
A Crida Premianenca creuen que la política municipal només serà útil si es troba al servei de la ciutadania i els moviments socials, i la confecció d’aquesta llista electoral és un exemple més, com ja ho van ser la jornada de treball COP2015 o l’espai web wikipremianenca.
Feta la llista, ara toca obrir l’Ajuntament.
Els primers 7 noms de la candidatura de Crida Premianenca – Poble Actiu són:
1- Joan Ribet, llicenciat en ciències polítiques. Actualment treballa com a tècnic de joventut i cultura a Navàs (Bages).
2- Marina Altés, psicòloga. Treballa a l’Hospital General de Granollers i duu a terme tasques de recerca mèdica i rehabilitació cognitiva.
3- Pau Pañella. Professional de les arts escèniques. És educador a EdPAC (Educació per l’Acció Crítica).
4- Brenda Bär. Mestra de primària i llicenciada en ciències polítiques. Fa tasques de recerca a la UB i treballa com a educadora social.
5- Andreu Mumbrú. Llicenciat en filosofia i ciències polítiques. Actualment treballa a programa de millora i innovació docent de la UB.
6- Sara Montesinos. Periodista. Treballa en comunicació interna per a organitzacions del tercer sector i col·labora a diversos mitjans.
7- Miquel Moreno. Llicenciat en Comunicació Audiovisual. És fundador i soci de treball d’una cooperativa de produccions audiovisuals a Premià de Mar.

Deixa un comentari