Publicat el 27/01/2016

En motiu del “Dia mundial contra el càncer”, FECEC promou una campanya solidària amb els establiments Condis de Catalunya que porta per nom “Posem-li pebrots al càncer”. Aquesta campanya es desenvoluparà el dies 29 i 30 de gener de 2016, i té com a objectiu solidaritzarse amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

En els establiments Condis es podrà comprar una bossa amb dos pebrots, un verd i un vermell per 1,5 €.
Estem fent una crida per buscar voluntaris que col·laborin en la campanya. Les tasques dels voluntaris consisteixen en:

· Anar a l’establiment triat (s’adjunta la relació dels establiments) en l’horari triat (divendres 29 de gener ó dissabte 30 de gener)

· Presentar-se a l’encarregat de l’establiment, que indicarà el lloc on hi ha l’expositor de la campanya. L’encarregat donarà el distintiu com a voluntari i els tríptics d’Oncolliga. En cas que el material s’acabi, s’ha de demanar a l’encarregat.

· Convidar als clients de Condis a participar a la campanya amb la compra dels pebrots (que els clients liquiden a la caixa de l’establiment, en cap cas al voluntari).

· Donar informació d’Oncolliga.

Per a participar, cal complimentar el formulari (clicant el link que segueix) http://goo.gl/forms/yhS33bvICa indicant la disponibilitat per poder participar en aquesta campanya i ajudar-nos a posar-li pebrots al càncer.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar a voluntaris@oncolliga.cat

Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, www.oncolliga.cat, és una entitat integrada a la FECEC, junts contra el càncer, federació d’entitats de tot Catalunya que treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i de les seves famílies, amb programes de suport i atenció als malalts. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari