Publicat el 23/02/2022

Creu Roja treballa en diversos projectes, entre els quals destaquen les activitats d’intervenció social amb persones amb vulnerabilitat, gent gran, salut i ocupació, entre altres

 

 

Des de Creu Roja Maresme Centre es coordinen les activitats que es porten a terme a Arenys de Munt, Arenys de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar.

El voluntariat és el principal motor i la peça clau de la institució. Durant l’any 2021 es van donar d’alta 17 persones voluntàries i 151 voluntaris i voluntàries diferents van participar en les activitats proposades.

Aquest any 2022 Creu Roja té molts projectes en marxa i, més que mai, necessita la participació del voluntariat, per la qual cosa fa una crida per incorporar noves persones voluntàries a les seves activitats.

Els llocs d’acció voluntària més destacats que tenen pendents de cobrir són:

  • Voluntariat per als centres de distribució d’aliments d’Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar i Sant Pol de Mar.
  • Acompanyament i suport al taller de memòria per a la gent gran.
  • Voluntariat del programa de bretxa digital per a tallers de TIC.
  • Voluntariat per fer trucades.
  • Voluntariat per al projecte de teleassistència domiciliària.

Si teniu interès a formar part del voluntariat de Creu Roja, podeu trucar al 937954444 o visitar el web https://www2.cruzroja.es/alta-voluntario-web, per tal de programar una entrevista individualitzada que permetrà conèixer cada persona i buscar l’activitat més idònia per a cadascú.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

Deixa un comentari