Publicat el 06/08/2020

Aquesta tasca de conscienciació es durà a terme a les zones o espais del municipi on s’ha detectat que cal una major incidència

A partir d’aquest dissabte, 8 d’agost, Creu roja Canet en col·laboració de l’Ajuntament i de la Policia Local del municipi posaran en marxa un dispositiu nocturn d’informació i assessorament als joves i adolescents en relació amb la COVID-19.
Dispositius formats per un total de 6 agents de la Creu Roja Joventut recorreran diferents zones del poble, incidint sobretot en la difusió i conscienciació sobre les mesures de protecció davant del virus com l’ús de mascareta, la higiene de mans, la distància social de seguretat entre persones i limitacions de les reunions amb amics.
El dispositiu estarà format per agents joves formats prèviament que lliuraran mascaretes i altres materials davant dels casos que sigui necessari per poder conscienciar correctament als joves del municipi.

Aquesta tasca de conscienciació es durà a terme a les zones o espais del municipi on s’ha detectat que cal una major incidència. Començarà aquest dissabte i està previst que se segueixi realitzant fins a la primera setmana de setembre. Concretament les actuacions es faran de dimarts a diumenge des de les 20 hores fins a l´1 de la matinada.
Aquesta acció és finançada per la Generalitat de Catalunya i s’ha dut a terme en poblacions com Sabadell i Terrassa. Del Maresme, Canet de Mar, Calella i Mataró seran els primers on es durà a terme aquesta campanya. Tanmateix, des de la Creu Roja Maresme no es descarta fer-ho a altres poblacions veïnes si el projecte obté resultats satisfactoris en aquests municipis.

Deixa un comentari