Publicat el 03/02/2023

Aquesta nit els fets vandàlics de crema de contenidors s’han produït al barri Santa Anna–Tió

 

 

 

Policia Local i Mossos d’Esquadra estan investigant l’autor o autors de l’acte vandàlic que s’ha produït aquesta nit amb la crema de nou contenidors.  En aquests moments no es descarta cap hipòtesi. L’Ajuntament emprendrà de manera contundent les accions legals que corresponguin.

Els fets començaven a les 22.40 h quan un agent cívic destinat al barri Santa Anna de Premià de Dalt ha avisat la Policia Local que s’estava cremant un contenidor de residus a la part alta del torrent Santa Anna, tocant al carrer Maria Rossell. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat una dotació que s’ha encarregat d’apagar el foc.

Dues hores més tard, a les 01.50 h el servei d’emergències 112 avisava d’un incendi a un vehicle al mateix torrent de Santa Anna, en aquesta ocasió a tocar del CAP Premià de Dalt – Víctor Català. En arribar-hi la patrulla local ha comprovat que no es tractava de cap vehicle sinó de la bateria de contenidors de residus i que les flames s’estenien al bru d’un habitatge del carrer Maria Rossell.
L’actuació dels agents de policia de Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt amb extintors i posteriorment una dotació de bombers provinent del parc de Mataró han sufocat l’incendi, tant dels contenidors com del bru. La crema també ha provocat danys en un vehicle estacionat.

Aquests fets se sumen a la bateria de contenidors que va ser cremada dissabte a la nit a la plaça del Pi, al barri del Remei, ja sigui per llençar-hi cendres sense apagar o bé a propòsit. Davant aquests actes vandàlics, l’alcalde, Josep Triadó, manifesta la seva més enèrgica condemna i explica que “intensificarem els esforços per tal d’intentar frenar en la mesura que sigui possible els actes vandàlics que majoritàriament són la causa d’aquests incendis”. Alhora fa una crida a la població, “és fonamental comptar amb la col·laboració ciutadana per a detectar i interceptar aquestes fets que paguem entre totes i tots”.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

Deixa un comentari