Publicat el 29/05/2023

Aquests bons resultats en el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en Línia es deuen a la feina rigorosa que han realitzat l’equip tècnic i les patinadores

 

 

El passat 25 de maig tres patinadores del C.P.A. Arenys de Munt, juntament amb el seu equip tècnic, es van desplaçar a Leganés (Madrid) per competir al Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en Línia 2023. Aquesta és la seva primera experiència en competició nacional de la modalitat inline nivell 11 world skate (primera divisió).

La primera en competir va ser Jana Roure, de la categoria aleví. La patinadora va realitzar el seu disc de manera excel·lent i es va proclamar campiona d’Espanya 2023 de la seva categoria.

El següent torn va ser per a Daniela Aragonès de la categoria infantil, que va fer un gran disc, amb el qual va aconseguir l’atenció de tota la grada i es va proclamar campiona d’Espanya 2023 de la seva categoria.

El tercer torn va ser per a la patinadora Iria Rota, que va realitzar el seu disc curt amb gran elegància i es va proclamar dissetena d’Espanya.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

 

Deixa un comentari