Publicat el 06/10/2014

La Demarcació de Costes a Catalunya va posar en marxa, divendres 3 d´octubre, les obres de reconstrucció de l´escullera de protecció de la platja de l´estació de Llavaneres. L´actuació s´allargarà durant l´octubre.


A més de la reconstrucció de l´escullera, l´obra consistirà en la compactació del passeig amb sauló, la col·locació d´un bordó al llarg de tot el camí per contenir les terres i la reconstrucció de l´espigó de l´estació amb 250 tones de pedra.
També es col·locarà pedra a la desembocadura de la Riera de Sant Andreu, tant als laterals com a la part central, per evitar l´impacte de l´aigua en cas de rierades.
El regidor d´Urbanisme, Josep Ruiz, acompanyat de l´aparellador municipal, va visitar divendres la zona d´obres i es va reunir amb el director de l´obra, Sixto Martínez. La previsió és que l´actuació, que l´està executant l´empresa Tracsa, s´enllesteixi en un mes.
Aquesta obra ja es va executar a finals de novembre de 2012, però l´escullera va quedar malmesa arran d´uns temporals marítims i ara cal refer-la i reforçar-la.

Deixa un comentari