Publicat el 04/11/2017

La víctima havia tret els diners minuts abans i els tres detinguts la van atacar quan entrava a la seva finca

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues dones i un home per copejar i robar una àvia, de 78 anys, quan tornava de treure diners d’una sucursal bancària.
Quan la víctima entrava per la porta de la seva finca, a Castelldefels, li van robar els diners que havia tret, 7.000 euros, li van clavar una empenta i va rebre un fort cop al cap.
Gràcies als testimonis que havien vist els autors dels fets, els agents va poder trobar per la zona els presumptes agressors que havien fugit del lloc en un cotxe.
Els tres detinguts, de 24, 26 i 32 anys, i veïns de Barcelona, duien la bossa amb la documentació de la víctima i els 7.000 euros a l’interior. Estan acusats com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i d’unes lesions, al municipi de Castelldefels.Tenen antecedents per fets i han quedat en llibertat amb càrrecs.
La víctima va ser assistida al lloc pel Sistema d’Emergències Mèdiques que després la van traslladar a l’hospital.
Gràcies a la informació i la descripció d’alguns testimonis que haurien vist als autors dels fets, es va iniciar una recerca per al zona. Minuts més tard una patrulla va localitzar dues noies, que coincidien plenament amb la descripció dels autors dels fets, caminant ràpidament i mirant cap enrere tota l’estona. Els agents, que van fer un seguiment de forma discreta, van observar com les joves coincidien amb un altre noi i tots plegats entraven en un restaurant proper.
Amb el recolzament de diverses patrulles, van entrar a l’establiment i van identificar i escorcollar els tres joves. Els agents van observar una bossa que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima i al seu interior van localitzar la documentació personal i bancària a nom de la víctima, i una faixa amb un sobre de paper amb una gran quantitat de diners al seu interior, concretament 7.000 euros.

ACN Castelldefels

Deixa un comentari