Publicat el 11/07/2022

El termini finalitza el 28 de juliol i es reserven 8 places per a dones

 

 

 

A partir  del dissabte 9 de juliol s’obre la convocatòria per a la provisió de 21 places vacants d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona. El termini per a l’admissió dels candidats i les candidates finalitzarà el pròxim 28 de juliol. D’aquestes 21 noves places, hi ha reserva de 8 per a dones.

La presentació d’instàncies s’han de fer telemàticament a través del web municipal, Seu Electrònica, mitjançant l’opció “Accés procés selectiu”.
Es pot fer el seguiment del procés de selecció a l’enllaç següenthttps://bit.ly/3uxBsTY
Més informació: Unitat de Selecció – correu electrònic: seleccio@badalona.cat / Tel. 93.483.26.21 o 93.483.26.00 (extensió 3215).

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “l’obertura d’aquesta convocatòria perquè Badalona disposi aviat de 21 nous agents a la plantilla de la Guàrdia Urbana és una demostració de la voluntat d’aquest Govern municipal de revertir la situació de manca d’efectius de la policia local”. “Volem”, ha afegit l’alcalde, “comptar amb més agents que, des de la proximitat amb la ciutadania, facin de Badalona una ciutat més segura. A més, apostem clarament per la incorporació de més dones per avançar cap a una equitat al cos de la Guàrdia Urbana que ajudi a atendre millor les necessitats de la societat actual”.


Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari