Convocatòria del Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/09/2012

Coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, i recuperant part de la nostra tradició cultural, fem pública la convocatòria del Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres.
Aquest concurs està organitzat pel Museu Arxiu i la Regidoria de Cultura de Sant Andreu de Llavaneres, i la participació és oberta a tothom.
Sant Andreu de Llavaneres, en els anys 50, ja comptava amb un concurs de pintura. Pensem que val la pena tornar a apostar de nou per aquest acte cultural, i ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació.
Un jurat independent seleccionarà tres obres finalistes. Els autors podran exposar en una col∙lectiva el proper any, a la sala polivalent del Museu. L’artista guanyador tindrà el dret a una exposició individual el 2014.


Bases de la convocatòria del Concurs de Pintura i Escultura, Museu Arxiu de  Sant Andreu de Llavaneres – Desembre 2012


Participants:  La convocatòria és oberta a tothom.
Obra: cada participant podrà presentar una sola obra, de temàtica, suport i material lliures.
Dimensions de l’obra:
Pintura: 1,5 x 1,5 m (dimensions màximes)
Escultura: 170 x 60 x 60 cm (dimensions màximes)
Inscripció:  És gratuïta.
Cal presentar la butlleta d’inscripció emplenada en lliurar l’obra. També es podrà omplir en el mateix Museu.
Recepció de l’obra:  Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres, Carretera de Sant Vicenç, 14 (Can Caralt) . Tel. 937.929-282 – c/e museu.arxiu@santandreudellavaneres.cat
De dimarts a divendres: de 9 h a 14 h
Dimecres: de 16 h a 19 h
Admissió d’obres: del dilluns 1 d’octubre al dimecres 28 de novembre
En dipositar l’obra, es donarà el rebut corresponent.


Recollida de les obres: Les obres no seleccionades s’hauran de recollir en el mateix Museu del 3 de desembre al 3 de gener, en els horaris anteriorment esmentats.
Per recollir‐les caldrà presentar el rebut del dipòsit de l’obra. L’Organització podrà disposar lliurement de les obres no retirades en els terminis assenyalats.


Condicions: L’Organització vetllarà pel bon estat de les obres, però declina tota responsabilitat per qualsevol perjudici aliè a la seva voluntat que es pugui produir durant el transport, dipòsit o exposició.
La presentació de l’obra significa l’acceptació d’aquestes bases per part del participant. El seu incompliment suposarà la no acceptació de l’obra.


Veredicte: El veredicte del Jurat es donarà a conèixer el dissabte 1 de desembre a les 18 h, en el Museu Arxiu.
Premis: A fi d’estimular la participació i promocionar els artistes finalistes, el Jurat farà una selecció de les tres millors obres presentades i n’escollirà l’obra guanyadora, que quedarà en propietat del Museu Arxiu.
Les obres seleccionades s’exposaran a l’entrada del Museu Arxiu fins al dia 5 de gener de 2013, evidenciant el reconeixement de l’organització de la mostra.


Durant l’any 2013 es farà una exposició col∙lectiva amb obres dels tres artistes finalistes. A més, l’autor de l’obra guanyadora tindrà dret a una exposició individual durant el 2014 a la sala d’exposicions del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres

Deixa un comentari