Convocatòria de @proupeatges al Maresme el proper 1 de maig, per fer un novullpagar al peatge de la C-32 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/04/2012

El proper dia 1 de maig, dimarts, a les 11 hores del matí, @proupeatges ha convocat al Maresme uns punts de trobada per fer un novullpagar al peatge de la C-32 de Vilassar com a protesta què després de 43 anys encara sigui una via de pagament.
 La C-32 és una autopista que va ser inaugurada fa 43 anys, el 4 de juliol de 1969. És una autopista amortitzada amb escreix. I davant de la injustícia, greuge comparatiu i benefici desmesurat, des de @proupeatges s´ha fet una crida a la ciutadania a partir de les xarxes socials per denunciar-ho.
 
Punts de trobada:
 
–        A Masnou: peatge C-32 direcció Mataró
 –       Trobada a les 11 hores a l´Avinguda Teodor Torres (anant per la nacional sortida abans de laboratoris Cusi) d´El Masnou
 –        A Mataró: peatge C-32 direcció Masnou 
 –       Trobada a les 11 hores davant de l´Hotel Ibis de Mataró (Ctra.de Barcelona, al costat del Tecnocampus de Mataró)
 
S´estan coordinant també sortides d´Arenys i de Palafolls, encara no confirmades.


A partir de les 11 hores s’atendrà als mitjans de comunicació en el punt de trobada de Mataró (Ctra. de Barcelona, al costat del Tecnocampus, davant de l’hotel Ibis de Mataró).
Amb el suport de la Plataforma Preservem el Maresme i la Coordinadora NO N-II.

Deixa un comentari