Convocatòria als artistes que vulguin participar a l´Expo - Mercat d´Art del Museu del Càntir d’Argentona - Nadal 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/11/2012

La Sala d´exposicions temporals del Museu del Càntir d´Argentona presenta, com cada any coincidint amb les dates de Nadal, una exposició col·lectiva d´artistes vinculats amb Argentona que mostren la seva obra en petit format amb la possibilitat de vendre-la a un preu molt assequible. Es tracta d´una mostra on hi tenen cabuda una gran varietat de tècniques artístiques: pintura, fotografia, joieria, escultura, ceràmica, gravat…. A més a més suposa una bona oportunitat pels visitants de comprar obres d´art a bon preu. Termini d´admissió de propostes: 18 de novembre de 2012

Es per aquest motiu que ens dirigim a vosaltres per tal d´informar-vos de les dates en que es realitzarà aquesta mostra – mercat i les seves característiques:
 
Dates: De l´1 de desembre de 2012 al 5 de gener de 2013


Característiques de l´obra:
    * Obres de petit format: Màxim DIN A-3 (42 x 29,7 cm). Unes 10 obres + ó -.
    * Preus entre 30,00 i 250,00 €.


Suport de l´obra:
    * Al voltant de la sala d´exposicions hi haurà unes taules per exposar les obres.  Aquestes es podran posar dins unes cistelles (cas de fotografies, pintures, dibuixos …) o bé directament al damunt de la taula en cas de tractar-se d´obres de volum (escultures i ceràmica).
     * Les obres s´hauran de presentar sense emmarcar i, sempre que sigui possible, dins de bosses de cel·lofana per tal de protegir-les de la manipulació dels visitants. Els artistes hauran de personalitzar la seva obra omplint unes etiquetes que els hi seran entregades al museu i que enganxaran al darrera o a la base de l´obra. Seran uns certificats d’autenticitat.També hi hauran d´enganxar una etiqueta indicant el preu de venda del producte.
    * Cada artista portarà una obra per a ser penjada a la paret (a excepció de l´obra escultòrica). Aquesta obra sí que podrà estar emmarcada.


Publicitat i promoció: Anirà a càrrec del museu i constarà de:
    * Agenda d´activitats de desembre.
    * Cartell amb imatges de les obres exposades.
Campanya de premsa en revistes, ràdios i televisions d´àmbit local i comarcal.


Comissió econòmica: L´autor percebrà el 100% de l´import de les seves obres venudes i podrà fer una aportació voluntària al museu de les seves vendes si així ho desitja. Aquesta aportació anirà destinada a fer front a les despeses generals de la sala (vigilància, llum, calefacció, neteja, etc.) i les específiques de la mostra – mercat ( cartells, robes, etc.).


Límit de participació: En cas que el nombre d´interessats a participar superi el nombre màxim establert (24 persones), la Comissió d´exposicions del Museu del Càntir en farà una selecció.


Es demana que l’obra presentada no hagi estat exposada en edicions anteriors de l’Expo-mercat.
Museu del Càntir, Pl de l’Església, 9 – Tel. 93 797 27 32

Deixa un comentari