Publicat el 05/05/2018

L’Ajuntament d’Alella ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d’ells no podrà presentar més de dues propostes

En una primera fase, el tècnic/a de l’àrea de Comunicació farà una preselecció de totes les obres que compleixin els requisits tècnics i aquestes passaran a ser avaluades per un jurat format pel regidor de Cultura i Festes populars, un membre de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Alella, un representant de la Comissió de Festes i per un dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny, i es sotmetran a votació popular. El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts).

Els treballs aspirants es poden presentar fins al 24 de maig a les 20h a Can Lleonart en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 13h i de dilluns a dijous, de 16 a 20h. El tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al poble d’Alella i a aspectes representatius de la Festa Major del poble. Les propostes seran exposades físicament a Can Lleonart i virtualment a través de la pàgina web i els comptes de l’Ajuntament a Facebook i Twitter. Les persones podran emetre el seu vot a través d’Internet del 28 de maig a l’11 de juny des de l’enllaç www.alella.cat/festamajor. També es podrà votar de forma presencial a Can Lleonart i a l’Oficina de Turisme.

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros.

Consulteu les bases del concurs a www.alella.cat/festamajor

 

Foto: Web municipal Ajuntament d’Alella.

Deixa un comentari